Πρότυπη ακαδημία στίβου ATFA - Athens Track n Field Academy - Μαρία Δέτση

Η Μαρία Δέτση γεννήθηκε το 1992 και μελάλωσε στην Αθήνα. Αριστούχος της Σχολής Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Αθηνών με βαθμό πτυχίου 9,46 (ο μεγαλύτερος όλων των εποχών στη Σχολή), ολοκλήρωσε τις σπουδές της το 2014 με ειδικότητα ΄΄Άλματα του στίβου΄΄. Την ίδια χρονιά παρουσίασε στο Πανελλήνιο Συνέδριο Παιδαγωγικής πειραματική εργασία με θέμα ΄΄Εναλλακτικοί τρόποι διδασκαλίας της Φυσικής Αγωγής στο σχολείο΄΄.

Έχει εργαστεί στις ακαδημίες στίβου του Πανελληνίου ΓΣ, στο αθλητικό καμπ στην Ιόνιο Σχολή και παράλληλα έχει ασχοληθεί με μαθητές για προετοιμασία στρατιωτικών σχολών και ΣΕΦΑΑ καθώς και με ενήλικες για τη βελτίωση φυσικής κατάστασης. Τα τελευταία δύο χρόνια εργάζεται στις ακαδημίες ΄΄Αthens Track & Field Academy΄΄ του κ. Τομαρά Μιχάλη.

Παράλληλα είναι αθλήτρια του επτάθλου με τρία χάλκινα πανελλήνια μετάλλια (ένα στην κατηγορία νέων γυναικών και δύο στον κλειστό στίβο στο πένταθλο). Επίσης συνεχίζει μεταπτυχιακές σπουδές στη Σχολή Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού Αθηνών στην ειδικότητα ΄΄Εργοφυσιολογία, Διατροφή & Ποιότητα ζωής΄΄. Τέλος είναι αξιολογημένη Βοηθός Γ Εθνικής κατηγορίας στο ποδόσφαιρο.

Are you sure?

By disagreeing you will no longer have access to our site and will be logged out.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?