Πρότυπη ακαδημία στίβου ATFA - Athens Track n Field Academy - Έντισσον Μούτσος

Ο Έντι (Eddie)  γεννήθηκε το 1992 στα Τίρανα το 1996 μετανάστευσε στην Αθήνα με την οικογένεια του όπου και μεγάλωσε. Σπούδασε στο Τμήμα Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στα Τρίκαλα, με ειδικότητα Κλασσικό Αθλητισμό, από όπου και αποφοίτησε το 2014 με άριστα.

Ασχολήθηκε από την εφηβική του ηλικία με τους δρόμους και τα αγωνίσματα της ημιαντοχής συγκεκριμένα(800μ-1500μ). Έχει στο ενεργητικό του πολλές Πανελλήνιες διακρίσεις σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες με τον σύλλογο της Α.Ε.Κ και της Γ.Ε.Α.ΤΡΙΚΑΛΩΝ . 1ος Πανελληνιονίκης στην κατηγορία των παίδων(800μ) - 2ος Πανελληνιονίκης στην κατηγορία των εφήβων(800μ) - 1ος και 2ος Πανελληνιονικης στην κατηγορία των νέων-ανδρών(800μ-1500μ) - 2ος και 3ος Πανελληνιονικης στην κατηγορία των ανδρών(800μ-1500μ). Έχει επίσης Πανελλήνιες διακρίσεις στον κλειστό στίβο αλλά και στον ανώμαλο δρόμο και φυσικά αρκετές συμμετοχές σε διεθνείς διοργανώσεις.

Παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει εργαστεί στον σύλλογο της Γ.Ε.Α.ΤΡΙΚΑΛΩΝ έχει ασχοληθεί με το personal και το group training με την ενδυνάμωση και την φυσική κατάσταση αθλητών, έχει υπάρξει και συνεχίζει να είναι βοηθός προπονητή στο γκρουπ του παλιού πρωταθλητή και έμπειρου προπονητή Χρήστου Παπαχρήστου.

Τα τελευταία χρόνια είναι προπονητής της ακαδημίας Atfa και του αθλητικού συλλόγου Παλαιού Ψυχικού ενώ παράλληλα προετοιμάζει κ υποψηφίους για Τ.Ε.Φ.Α.Α. και στρατιωτικές σχολές.

Are you sure?

By disagreeing you will no longer have access to our site and will be logged out.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?